Zangworkshop Nijmegen

Artiest & Optreed Coaching

Wil jij (vaker) op treden voor publiek ? Ik kan je daarbij helpen.

Mijn naam is Tamara Maria en ik hou ervan om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ik ben een gediplomeerd en ervaren zangdocent en heb daarnaast gewerkt als songwriter, coproducer, coach,  zangeres en bandleider.

Daarom heb ik mij door de jaren heen steeds meer gespecialiseerd in het coachen van zangers en singer/songwriters die (meer) willen optreden.

Zin in ?

Samen gaan we het pad bewandelen van droom naar werkelijkheid.  Tijdens het coach-traject begeleid ik jou stap voor stap naar het punt waarop jij zelfverzekerd staat te stralen op het podium.

Hoe dan ?  

We beginnen met in kaart brengen wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Bijvoorbeeld, waar wil je optreden? Wat wil jij overbrengen tijdens je performance ? Hoe ga je dat doen ? En wat voor een soort artiest wil jij zijn ? (ja, er zijn verschillende mogelijkheden).

Daarna zetten wij samen een traject uit om te zorgen dat jij die doelen gaat bereiken. Het allerbelangrijkste is dat we boven water krijgen wat jouw unieke kwaliteiten en bijzonderheden zijn. En hoe je nog meer kan gaan ‘shinen’. Oftewel, wat maakt jou nou zo speciaal ?

Want….

Wat jou onderscheidt van anderen, dat bepaalt jouw succes als artiest maar ook als persoon in het dagelijks leven. Uiteindelijk wil je gewoon helemaal happy met je eigen unieke zelf zijn en daar weer anderen van laten genieten. Makes sense, toch ?

Ehhh...

Denk je nu. "Hee, misschien is dit iets voor mij ?" maar weet je het nog niet zeker en wil je meer weten ?No Problem. Meld je aan voor een gratis online kennismakingsafspraak van een half uur. Dan kan je me nog van alles vragen, waar je nu nog geen antwoord op hebt ;-) Daarna beslis jij of je verder wil.

COACH TRAJECT VOOR GITARISTEN EN SINGER / SONGWRITERS.

Kom je tot de ontdekking dat er best nog wel wat te leren valt qua stemgebruik ?

Wil je werken aan je zeggingskracht en uitstraling op het podium ?

Merk je dat je iets forceert aan je stem of te snel hees wordt ?

Ben je altijd bezig met je gitaar spel en / of liedjes schrijven ?

Is je zangstem daardoor een beetje naar de achtergrond geraakt ?

Kan je tips gebruiken bij het samenstellen van een pakkende setlist voor je podiumprogramma ?

Lopen de teksten die je hebt geschreven niet altijd even lekker ?

VOLG EEN COACH TRAJECT BIJ ZANGLES NIJMEGEN.