Meer muziek activiteiten van Zangles Nijmegen.

ZanglesNijmegen.nl verzorgt behalve Zanglessen ook andere muziek activiteiten.

Zoals Zangworkshops, Podium Coaching, Karaoke Show, Huiskamerconcerten en Live Muziek voor Feestjes en Evenementen en …. Ukulele Lessen.

Meer weten over Ukulele lessen ?

Meer weten over Karaoke Show ?

Ukelele lessen in Nijmegen, Ukulele lessen bij Zangles Nijmegen, Ukulele lessen, Ukulele lessen Nijmegen

KOM NAAR DE

GRATIS PROEFWORKSHOP UKULELE SPELEN

VOOR JONG EN OUD

26 AUGUSTUS 12.00 UUR IN CAFE DE 3-SPRONG

TIJDENS HET WOLFSKUILSE FESTIVAL DE BLIJE WOLF

ONDER LEIDING VAN GITAARDOCENT FRANS VAN KEEP

OP DE KONINGINNELAAN 30, NIJMEGEN


De ukelele is een populair snaarinstrument met een zorgeloos en levendig geluid. Je hoort het geluid ervan, dagelijks op de radio langs komen. Door het kleine formaat is de ukulele makkelijk mee te nemen en ook makkelijk te bespelen. In slechts 2 uur tijd kan je al een nummer spelen en er bij zingen.


Tijdens deze gratis proefworkshop leert gitaardocent Frans van Keep je de basis van het bespelen van de ukelele. Je mag spelen op gratis beschikbaar gestelde ukulele’ s van Eigenhuijsen Muziek EIG.nl. Als je door wilt gaan met lessen, kan je de ukulele voor een klein prijsje aanschaffen. Of neem je eigen ukulele mee, als je die hebt.
Karaoke nijmegen, karaoke wolfskuil, karaoke zangles nijmegen, zangles nijmegen, karaoke wijkfabriek, wijkfabriek wolfskuil

KOM NAAR

DE WOLFSKUILSE KARAOKE SHOW VOOR JONG EN OUD

MET MEEZINGERS EN GOUWE OUWES

ZONDAG 26 AUGUSTUS 14.00 UUR IN CAFE DE 3-SPRONG

OP DE KONINGINNELAAN 30, NIJMEGEN

Wil jij samen met andere wijkbewoners gezellig genieten en misschien wel meezingen met bekende liedjes van toen en nu ? Dan ben je super welkom bij de Wolfskuilse Karaoke Show.

Wil je alleen maar komen luisteren ? Geen probleem. Kom gezellig een drankje drinken en de zangers en zangeressen aanmoedigen. Hou je van zingen ? Trek de stoute schoenen aan. Je hebt niks te verliezen. Pak die microfoon ! Want Karaoke en zingen is voor iedereen !