"De zangworkshop van Tamara was een groot succes. Na afloop waren we allemaal vrolijk en blij en zaten we lekker in ons vel .... en er is een verbondenheid ontstaan."

Zangworkshop op locatie

Iedereen kan mee doen.

Een leuke activiteit voor een groep vrienden, personeelsleden of familieleden.

Een zang workshop is leuk om te doen. Vrolijk, Spontaan, Losjes en voor iedereen, alle nivo's, beginners, gevorderden en zelfs voor mensen die denken dat ze niet kunnen zingen. Als je kunt praten kan je ook aan deze zangworkshop mee doen.  

Een zangworkshop is daarom heel geschikt als groepsuitje, teambuilding event, personeels uitje, een welkome onderbreking van een bedrijfs evenement, als vrienden of vriendinnen workshop, of als vrijgezellenfeestje.

Iedereen kan mee doen aan deze zangworkshop, alle nivo's, alle leeftijden.

Een zang workshop bestaat uit speelse oefeningen, interactieve opdrachten, improvisaties en vooral veel samen zingen. Uiteindelijk werken we toe naar een mooi gezamenlijk slot lied. 

Wat ook leuk is, je maakt ondertussen kennis met de basisbeginselen van een correct stemgebruik, verantwoord zingen, lichaamshouding en een goede ademhalingstechniek.

Altijd mooi meegenomen, toch ?

Misschien krijg je de smaak wel te pakken na deze zangworkhop en wil je door gaan met zingen en zangles.


Een zangworkshop van Tamara Maria duurt 1,5 uur tot 2 uur met een korte pauze er tussen. Ze kan de workshop op jouw locatie geven of in samenwerking en in overleg met jou, een locatie in de buurt boeken.

Zangdocent en Zangworkshop coach Tamara Maria heeft al veel workshops geleid. Ze stemt de workshop af op de wensen en mogelijkheden van de groep. De Zangworkshop is een combinatie van samen plezier maken, samen zingen, samen werken, samen lachen, samen met elkaar iets moois er van maken en o ja, ook nog samen leren. En dat alles in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.