Zoek je een leuke activiteit / GROEPSUITJE VOOR VRIENDEN, PERSONEEL, FAMILIE ?

BOEK EEN ZANGWORKSHOP !

Fun, Spontaan, Actief, Gezond, Samen, Ontspannend, Bevrijdend, Verrassend, Plezier !

"De zangworkshop van Tamara was een groot succes. Na afloop waren we allemaal vrolijk en blij en zaten we lekker in ons vel .... en er is een verbondenheid ontstaan."

zangworkshop voor alle nivo's en alle leeftijden.

" Kan je praten ? dan kan je zingen ! "

Deze workshop is geschikt voor iedereen ! Zelfs voor mensen die denken dat ze niet kunnen zingen. Daarom is een zangworkshop heel geschikt als groepsuitje, teambuilding event, personeels uitje, vrijgezellenfeestje of workshop voor vrienden/ vriendinnen.

Een zangworkshop bestaat uit ....

Een zangworkshop van Tamara Maria duurt 1,5 uur tot 2 uur met een korte pauze er tussen.

Teamwork - Interactie - Fun

Een zang workshop bestaat uit speelse oefeningen, interactieve opdrachten, improvisaties en vooral veel samen zingen. Uiteindelijk werken we toe naar een mooi gezamenlijk slot lied.

Gezond - Speels - Antistress

Spelenderwijs leer je de beginselen van gezond stemgebruik, goede lichaamshouding en een juiste ademhalingstechniek.

Zangworkshop op locatie

De zangcoach kan de workshop op jouw locatie geven of in samenwerking en in overleg met jou, een locatie in de buurt boeken.

Deskundige en enthousiaste coaching

Zangdocent en Zangworkshop coach Tamara Maria heeft al veel workshops geleid. Ze stemt de workshop af op de wensen en mogelijkheden van de groep. De Zangworkshop is een combinatie van samen plezier maken, samen zingen, samen werken, samen lachen, samen met elkaar iets moois er van maken en o ja, ook nog samen leren. En dat alles in een ontspannen, gemoedelijke en veilige sfeer.