Podiumvrees.

Veel mensen hebben last van podiumvrees en dat is heel normaal. Het is natuurlijk niet niks om te zingen voor publiek. In feite stel je je heel kwetsbaar op. Maar wist je dat jouw kwetsbaarheid ook jouw kracht is ? Ik hoor je denken. Hoe dan ? Volg een coach traject 'Weg met podiumvrees' en voor je het weet, sta jij te stralen op het podium.

Artiest coaching

Zing jij al een poosje en wil je nu graag naar de next level en klaar gestoomd worden voor optredens ? Ik ben een ervaren en gediplomeerde zangeres, bandleider, songwriter, co producer en zangcoach en die jou kan helpen om te stralen voor publiek. Daar komt veel bij kijken zoals bijvoorbeeld : Je eigen artiestidentiteit en stijl ontwikkelen, microfoongebruik, podium presentatie, zingen met live muzikanten, repertoire opbouwen, hoe hou je een optreden boeiend, werven, marketen en promoten, website maken, contacten leggen en netwerken. Ik zal je begeleiden en klaarstomen voor jouw première als artiest.

Coach traject voor gitaristen en singer / songwriters.

Merk je dat je iets forceert aan je stem of te snel hees wordt ? Ben je altijd bezig met je gitaar spel en / of liedjes schrijven en is je zangstem daardoor een beetje op de achtergrond geraakt ? Wil je werken aan je zeggingskracht en uitstraling op het podium ? Kom je nu tot de ontdekking dat er nog heel wat te leren valt op het gebied van stemgebruik ? Kan je tips gebruiken bij het samenstellen van een interessante setlist voor je podiumprogramma ? Lopen de teksten die je hebt geschreven niet altijd even lekker ?

Volg een coach traject voor gitaristen en singer/songwriters bij Zangles Nijmegen.