Zoek je naar een leuke groepsactiviteit voor jouw feest, vriendinnen-verwendag, bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest, bruiloft, verjaardag, familiedag, vrienden uitje ?

Boek dan een

ZANGWORKSHOP OP LOCATIE

Een zangworkshop in Nijmegen is een gezellige en actieve manier om samen helemaal los en vrij te gaan. Het mooie er aan is dat je niet hoeft te kunnen zingen. Kan je praten en geluid maken ?;-) Dan kan je ook aan deze workshop deelnemen !

Een zang workshop is ook heel geschikt als groepsuitje, teambuilding event, personeels uitje, een welkome onderbreking van een bedrijfs evenement, of als vrienden of vriendinnen workshop.

Iedereen kan er aan mee doen ongeacht nivo of leeftijd. Het nivo is heel laagdrempelig. De Zang workshop bestaat uit speelse oefeningen, interactieve opdrachten, improvisaties en vooral veel samen zingen. Uiteindelijk werken we toe naar een mooi gezamenlijk lied als afsluit stuk.

6 – 12 deelnemers

Zangworkshop Nijmegen

Zangworkshop op locatie in NL

De zangworkshop wordt gegeven op aanvraag overal in Nederland. Bijvoorbeeld, in een gehuurde ruimte huur of thuis als de ruimte groot genoeg is. De locatie moet aan de volgende eisen voldoen. Groot genoeg voor het aantal mensen. Minimaal 4 m2 per persoon. Een ruimte waar we niet gestoord kunnen worden en waar we naar elkaar kunnen luisteren. De eigenaar van de ruimte moet toestemming geven voor het houden van een zangworkshop en dus weten dat we geluid zullen maken.

Zangworkshop in Nijmegen / Zangworkshop in Gelderland.

Er zijn veel ruimtes in Nijmegen te vinden via google als je bijvoorbeelt " workshop, ruimte, Nijmegen " intypt. Hier alvast een aantal suggesties van Zangworkshop Nijmegen.